Vervoer

Wij zijn een bedrijf dat breed in de markt staat, wat betekend dat wij met gecertificeerde mensen werken die stuk voor stuk hun werk verstaan, dit betekend dat u veilig van A naar B gebracht wordt voor een scherpe en concurrerende prijs.

We hebben voor elk soort vervoer wel een mogelijkheid:

  • U gaat bijvoorbeeld op vakantie met het vliegtuig maar wilt niet de hele nacht op het vliegveld rondhangen of een hotel nemen, Wij kunnen u op welk tijdstip van de dag thuis ophalen en naar het vliegveld brengen en ook weer ophalen.
  • Als u met vrienden, collega’s of familie een uitstapje wilt maken naar een pretpark, dierentuin, of zomaar een rond rit door een bepaald gebied wilt maken dan kunt u bij ons terecht.
  • Ook voor uw trouwerij kunnen wij u gepast vervoer aanbieden met of zonder bloemen.
    In een mooie auto nieuw of een oldtimer het is bij ons allemaal mogelijk.
  • U wilt naar Antwerpen een avondje stappen en wilt niet hoeven denken oh ja ik kan niks drinken omdat ik nog moet rijden, huur dan een auto of busje met chauffeur in en deze brengt en haalt u weer op.
  • Als u naar een ziekenhuis moet of naar een specialist dan kunt u via uw zorg verzekeraar regelen dat u met ons mee kan rijden. Uw zorg verzekeraar kunt u hier meer over vertellen of neem even contact met ons op wat de mogelijkheden zijn.

Voor meer informatie kunt u bovenin de menu balk kijken voor de diverse soorten vervoer, als u meer info wilt hebben kunt u ook contact met ons opnemen zodat we u meer info kunnen geven over de verschillende soorten vervoer en de prijzen.